Even voorstellen

In het kort iets over mijzelf.

Naast mijn parttime baan heb ik een praktijk aan huis voor sportmassage, triggerpointbehandeling en Shiatsu-therapie.

Van jongs af aan heb ik me al met diverse sporten beziggehouden en ik ben nog steeds actief bezig met sport. Zijdelings kreeg ik wel eens wat info over spieren en hun functies. Toen een collega vertelde dat hij tevens actief was als sportmasseur was mijn interesse gewekt en in 2007 ben ik begonnen met de opleiding Sportverzorging en Sportmassage bij de VOS. In 2008 behaalde ik mijn diploma.
Een aantal jaren geleden maakte ik kennis met triggerpointbehandeling door een enthousiaste fysiotherapeut. Ik ben dan ook begonnen met de opleiding tot triggerpointcoach en in de loop van 2012 ben ik triggerpointbehandelaar geworden.
In 2015-2016 heb ik de opleiding Shiatsu Ryoho afgerond en in 2017 Stoelshiatsu.
Af en toe masseer ik tijdens een sportevenement.
Op dit moment masseer ik één dag per week bij een bedrijf waarbij zowel Sportmassage, Triggerpointbehandeling als Shiatsu worden toegepast.

INTAKE
Tijdens de eerste afspraak vindt een kennismakingsgesprek/intake plaats waarin een aantal vragen zal worden gesteld die betrekking hebben op uw levenssituatie, gezondheid, sport, klachten en blessures. Na het kennismakingsgesprek wordt eenmalig de algehele lichaamshouding bekeken.
Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.
Het is mogelijk dat klachten of blessures ontstaan door een bepaalde lichaamshouding of lichaamskenmerken.

ALEIPTÈRION
In de loop van de 7e eeuw v. C. kreeg men in Griekenland steeds meer interesse in atletiek en gymnastiek door o.a. de groeiende vraag naar geoefende strijders. De trainingen vonden plaats in gymnasia en palaistrai. Ter voorbereiding op de trainingen werden de lichamen geolied om huid en spieren los te maken. Ook na de training en het zweetbad werd de uitgedroogde huid opnieuw ingesmeerd met olie. Dit oliën of zalven gebeurde veelal in een zalvingskamer, een aleiptèrion.
Licentienummer NESM: 2008 3842
Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Schuiven naar boven